Lite extra mod

Allt går så snabbt nu att jag inte hinner med varken mig själv eller att skriva. Knappt har en tanke dykt upp innan nästa kliver in och gjort den gamla inaktuell. Vet inte hur jag ska beskriva det bättre men nu tog jag mig samman för att skriva åtminstone något, så det får bli som det blir. Kanske har jag också varit lite hård mot mig i försöken att hitta de perfekta orden. Behöver frigöra mig lite på den fronten. Med det vill jag nog säga att vi räcker som vi är.

Vi lever i en mycket speciell tid då det mer än någonsin krävs av oss att söka tryggheten inom oss. Det finns en väg igenom kaoset. Vi behöver bara hålla oss öppna och lita till känslan. Det kan kräva att vi behöver göra saker vi aldrig gjort, och därför känner oss obekväma med, men jag lovar dig att den vetskap du har tillgång till i dig kan du luta dig emot. Krävs lite extra mod men det är så värt det. Allt gott till dig vart du än befinner dig / J