Universum är på vår sida

Det är en orolig och kaotisk tid vi lever i nu och vi är tvingade att hitta sätt att bevara vår sinnesfrid och segla hela igenom. Vi behöver hitta stormens öga att vila i. En storm varar inte för alltid. Den klingar förr eller senare ut. Här kommer några rader jag skrev till en vän och som jag kände att jag ville publicera här:

”Hade för övrigt en jätte skön morgon med en fantastisk meditation som landade mjukt i vissheten att jag kan lita till processen. En inre bild kom till mig att något som suttit som förstenat plötsligt börjat släppa sitt grepp och istället släppa in ljus och syre. 

Tänkte på vårt samtal igår och på media som bokstavligen trycker upp bilder på sin ”sanning” i våra ansikten. Vi ska ignorera dem och istället se förbi och bortom. Det finns så mycket mer att upptäcka och vi ska inte låta oss förblindas av något som egentligen är en obetydlig distraktion vi gjort till något gigantiskt, till en illusion. 

Det är vi själva som skapat illusionen för att vi tillåtit oss att manipuleras. Men när vi ser igenom den har vi plötsligt återtagit all makt. Vi behöver bara vakna och det kan ta lite tid men bollen är oåterkalleligen i rullning. Processen är igång. Vi ska inte vika oss från de som vill begränsa vår rätt att uttrycka oss som fria varelser. Ger vi efter för en sak kommer snart nästa. Den vägen vill vi inte gå. Vi behöver istället möta våra rädslor, det vill säga oss själva, och ge oss kraften, att skapa våra liv, tillbaka. 

Det är en fantastisk resa vi är på och vi kommer igenom. Vi ska bara ruskas om lite till så att vi verkligen vaknar. Universum är på vår sida.” 😊🙏💙

/ J