Vi, en del av ett perfekt universum

Jag fullgör mitt uppdrag och står kvar i mig oavsett vad som sker i det yttre. Jag ger inte längre bort min kraft som en gång togs ifrån mig för att jag skulle falla in i ledet och bli en lydig kugge i systemet. Men nu är tid att bryta upp från den förtrollningen och kliva ut i ljuset i all min prakt.

Vi är alla suveräna varelser som är skapta för att tänka och fungera självständigt i och tillsammans med universums perfekta balans och skapelse. Som med allt annat i den vackra natur vi är omgivna av söker universum perfekt harmoni. Vi människor är inget undantag men eftersom vi besitter den fria viljan behöver vi göra valet att följa vår inre sanning, universums röst, för att på riktigt bli de fria varelser vi egentligen föddes till.

Vi vilseleddes att tro vi var betydelselösa i det stora sammanhanget men inget kunde vara mer fel. Vi besitter en oändlig och ofattbar kraft och makt att skapa de liv vi längtar efter, för oss själva och för mänskligheten. Det är sanningen som vi håller på att vakna upp till nu. Vi som är här på jorden i den här tiden har förmånen att vara med på en transformerande resa, lite skakig, bitvis skrämmande och med födslovärkar som vi ju alla bevittnar i kaoset därute, men en hisnande och spännande färd vi inte vill missa. Jag ser med stor spänning fram emot fortsättningen. / Johanna