Uppslukad av nuet

Så, så gott det satt med frukost idag. Är så tacksam för mina goda, nyttiga frukostbröd som fyller kroppen med ny frisk energi. Nu kastar vi oss in i en ny dag på detta fantastiska, underbara livets väg.

Märker hur jag allt mer uppslukas av nuet i allt jag gör. Upptäcker det i efterhand. Det är som att dagarna är fyllda på ett annat sätt och inte som tidigare uppdelade i lösa bitar som jag hoppat mellan och som ska ”klaras av”. Jag är mer inne i ett levande, skapande flöde.

Jag är fylld av det jag gör i nuet på ett helt nytt sätt och jag förstår att det är så det ska vara. Jag är i ett evigt flöde, som ibland flödar på snabbare och ibland ger en ljuvlig, skön vila. Jag är trygg, omhuldad, buren, ledd av min inre vägledning.

Jag känner sån tacksamhet att ha kommit till den här punkten på min livsresa. När jag emellanåt blir påmind om vart jag en gång varit kan jag nästan bli mörkrädd över hur jag kämpat mig fram i tunga energier, så som vi alla gör, var och en på sitt sätt.

Och vad är det som gjort skillnaden för mig? Jo, det är att jag allt mer börjat lyssna till min egen inre röst och vågar följa den, även när det är obekvämt, för jag vet att det är så värt alla utmaningar på vägen. Vi är alla här för att lära, växa och utforska vår potential som går bortom allt vi någonsin kan föreställa oss.

Jag bara vet att livet kan vara helt fantastiskt, underbart och att öppningarna ligger i nuet. De finns här hos dig och mig i detta ögonblick. Vi behöver bara stanna upp, lyssna och se. / J 💙