Mitt äventyr

Så, jag släpper taget om det gamla. Vad är mitt nästa steg? Är det helt enkelt att hålla mitt ljus högt och tona in på den frekvens jag vill vara på för att dra till mig det jag önskar?

Det är så mycket att programmera om. Jag gör det. Jag tar steg och inser samtidigt hur djupt mönstren suttit och fast jag varit i illusionen, men det finns inget annat än att bara fortsätta gå och ta det ögonblick för ögonblick.

Jag vet att jag har universum med mig så jag stannar upp och lyssnar till den guidning jag får, min magkänsla. Det är så jag kommer vidare, steg för steg.

”Inled oss icke i frestelse”. Orden kommer till mig och jag vet att när vanans makt försöker ta ett tag om mig är då jag ska stå stark, möta känslan, andas mig förbi den, låta den passera medan jag vinkar adjö för gott.

Jag vänder mig om och börjar gå den väg som nu ligger öppen för mig. Det är ok att jag inte ser runt hörnet. Tänker att det ordnar sig. Tänker att detta är mitt äventyr. / J