Vad säger du till dig själv?

Tuff fullmånenatt. Benet som inte ville låta mig sova. Tårar. Ilska. Blir så tydligt hur fjättrade vi människor varit under våra liv. Det är tufft att vakna upp till och se med öppna ögon. Samtidigt är det nödvändigt för ett liv i frihet. Jag vet att det är så värt alla utmaningar eftersom jag tillbringar allt längre stunder i mitt ljus och min kraft. Och jag vet att det är ingen tillfällighet, utan för att jag tillåter det.

Makten ligger hos mig. Jag hade glömt det. Har alltid haft en aning, men nu vet jag, också hur jag hittar den. Jag programmerar om det som varit förtryckt och ”matar” mig dagligen med allt det som lyfter och bär, för våra tankar är nyckeln.

Vad säger vi till oss själva? Känner vi att vi är värda bara det bästa? Jag vet, det kan vara svårt att tro på. Men om vi trots det ändå fortsätter fylla på med ljus och kraft, så kommer vi gradvis och allt längre stunder, uppnå den där innerliga upprymdheten och inre vetskapen om vilka fantastiska varelser vi egentligen är och vad vi förtjänar. För överflöd och rikedom på alla plan är sanningen, vad vi än väljer att tro.

/ J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait