Nu är det på riktigt

Skala av, skapa plats och starta nytt. Nu är det på riktigt.

Morgonens ljusmeditation spände över hela planeten tillsammans med ljusbärare från alla kontinenter. Vi gör det här tillsammans. Tack, tack, tack underbara livet!

Efteråt blev det tydligt hur kraften välde upp ur mig, som en vulkan, lava som flödade och letade sig fram, och jag visste att det var därifrån, inifrån, som den nya tiden kom. Jag behöver inte leta febrilt där ute och jag behöver inte vara rädd för det som händer i det yttre, och som jag ändå inte kan påverka, för det nya har jag här hos mig, i mig, genom mig.

Jag kan till och med se hur jag redan börjat bygga den nya tiden, den som handlar om fred, frihet att vara de vi är och en oändlig kärlek. Vi har varit blinda och programmerade och behöver var och en vakna upp ur illusionen, till sanningen att vi alla är fantastiska skapande varelser med en ofattbar kraft att uträtta vad vi vill i våra liv.

Allt vi behöver göra är att knäcka koden och se att friheten redan är här, och alltid varit, men att vi var tvungna att gå igenom illusionen om vår otillräcklighet för att lära oss använda vår fria vilja och tro på vår inneboende kraft.

Så, allt är som det ska vara. Ge inte upp. Bara fortsätt gå. Fortsätt gå och du kommer igenom. Vi är många som väntar på dig.

Allt gott / Johanna 💛💛💛