Tona in och följa med

Så goda de svarta bönbiffarna blev tillslut. Råkade hälla i alldeles för mycket japansk soya i smeten så jag fick improvisera. Tillsatte havregryn och balanserade upp det salta med söt riven morot. Blev ett nytt jätte gott recept. Tack!

Det finns en mening med allt. Ja, så är livet. Har en jätte skön söndag. Ganska varmt ute så jag kan ha terrassdörren på glänt och släppa in ljuden utifrån. Det gör gott att känna kontakten med världen därute och samtidigt mysa trygg här inne.

Idag är temat att vila i processen, bara vara i den, och lita till att jag kommer dit jag ska. Jag behöver inte slita så hårt. Universum har sin perfekta timing. Allt jag behöver göra är tona in, följa med och låta saker falla på plats. Och tänk, det gör de! Bönbiffarna blev ingen katastrof. Det blev ännu bättre. Tack, tack, tack Universum för att du tar hand om mig!

/ J

PS! Övriga ingredienser i biffarna förutom svarta bönor, havregryn, morot och japansk soya, är olivolja, ett ägg, chili, svartpeppar och koriander. Stekte dem i Ghee och serverade med LissEllas Senapsketchup, cashewnötter och friska groddar. Våga improvisera och lita till känslan! Smaklig måltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait