Som en sann rebell

Ingen morgon är den andra lik så det är bara att hänga med i svängarna. Den här morgonen ville kroppen inte sitta still, bara andas och meditera utan krävde mer action. Så jag testar att skriva några rader. Andas, klappar lite på mina oroliga ben och skriver om vartannat.

Har sovit gott de här nätterna trots fullmåne. Tror att det extra magnesiumet, som universum skickade till mig, gör gott för mina ben på natten. Kanske en indikation att fortsätta på det spåret. Ska testa att ta en nu också så kanske benen lugnar sig. Hela tiden nya förutsättningar för att hålla mig vaken och på tå.

Snart dags för morgondrink nummer två, min detoxkur. Eftersom jag slutat med fluortandkräm har jag en extra anledning att rensa ur kroppen. Mig har de inte, de jäklarna som försöker ha ihjäl och kontrollera oss. Den här gången kommer de inte att lyckas backa in mig i fållan igen.

Så jag håller mig vaken och allert på alla sätt. Sjunga och dansa är ett. Helande tibetanska klangskålar, som skapar vibrationer i kroppen, ett annat. Skriva ett tredje. Odla microgreens, göra surkål och baka eget hälsosamt bröd är också utmärkta sätt som tillfredställer på djupet. Det är så jag kommer vidare och igenom. Känner mig som en sann rebell.

Yes, nu startar vi den här dagen!
Allt gott / Johanna