I en föränderlig värld

Denna världen, hur allt förändrar sig. Allt är nytt. Inget jag trodde var sant fungerar längre. Några som tidigare fanns i mitt liv har slutat höra av sig. Samtidigt vet jag att vi är på olika frekvenser och att det är så det är bara. Ingen gör något fel. Alla gör så gott vi kan utifrån det vi vet.

Viktigast för mig är väl att jag har tagit bort min skuld. Det var den som ställde till det i det gamla livet, det vill säga att jag tog på mig skuld som inte var min. Nu har jag lastat av den. Kanske några tycker att jag sviker när jag inte längre beter mig som de varit vana vid. Jag vet inte vad de tänker men jag kan inte göra annorlunda. Det går helt enkelt inte för mig att fungera i den gamla frekvensen.

Nu är det bara att hänga med i allt som är. Kontrollen har jag slängt överbord. Den fungerar heller inte när världen förändras. Jag slänger allt det gamla och gör min packning så lätt jag kan. Startar med nya friska ögon. Kanske jag inte har mer än mig själv. Tanken kan faktiskt kännas som en lättnad, speciellt som jag tagit ansvar för så många genom hela livet. Nu lyssnar jag till känslan, min känsla, och åker med.

/ Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait