Du har det i dig

Nu blåser förändringens vindar. Håll i och håll ut.

Kaoset där ute i världen eskalerar. Samtidigt börjar det utkristallisera sig hur människor söker kontakt och går samman över gränserna. De där figurerna som hållit i trådarna i det fördolda är genomskådade och tappar i kraft. De försöker på alla sätt med sin gamla taktik att skapa rädsla och splittring men det biter inte längre på de allt fler människor som börjat resa sig och stå upp för sanningen och kärleken.

Så klart att kärleken vinner. Vi ska bara hålla ut ett litet stycke till och andas oss igenom den sista passagen. Vi är så nära nu så ge inte upp. Det är nu det händer. Du har det i dig, förmågan att stå stark och trygg i dig. Det är nyckeln för resan vidare och igenom. Och kom ihåg att du är inte ensam. Vi är många vid din sida.

Skriv några rader till mig om du känner för att dela dina tankar. Jag har gärna en dialog. 
Allt gott / Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait