Det fantastiska livet

Så fantastiskt det är att vara människa här på jorden! Så mycket att utforska och upptäcka och öva mig i att vara just människa. Det var därför jag kom hit.

Inser vilket rikt liv jag lever. Jag har så mycket som jag älskar att göra och fylla min tid med, som till exempel att odla mikrogrönt, fermentera grönsaker, baka surdegsbröd, skapa mitt hem, yoga, meditera, ta promenader och möta människor och mycket annat. Känner tacksamheten svämma över i mitt bröst.

I den tid vi lever handlar det om att hitta rätt fokus, det vill säga det som lyfter och bär, så jag kan göra mitt bästa att vara ett ljus för omvärlden. Det är så vi kommer vidare in i en bättre framtid, ja, till och med en helt fantastisk framtid. Jag vet att den väntar på oss och att nyckeln ligger i att vårda och leva i det lilla, det nära, med det och de vi har omkring oss. Allt börjar i oss själva och den fantastiska kropp vi fått att leva och verka i. Så viktigt att vi tar hand om den. 🧡

Önskar dig ett överflöd av det goda som hela tiden ligger där och väntar på dig. Våga lyft blicken och se och tro att det är för dig också. Tillåt det att få komma in i ditt liv. Allt gott / Johanna