1-minuters meditation eller ”ljusskölj”

💛🤍💛 Meditation ska inte behöva vara så svårt och tidskrävande. Här kommer en 1-minutersvariant som du kan göra vart du än befinner dig. Sittande, liggande eller stående. Du väljer. Allt du behöver göra är att ge dig en minut.

Ok. Slut ögonen och andas in djupt. Andas ut och känn hur rörelsen i utandningen berör hela kroppen, sköljer igenom den. Känn fötterna mot underlaget. Föreställ dig nu att du på nästa inandning tar ett steg in i en dusch av rent, vitt ljus. När du andas ut låter du ljuset skölja ren hela din kropp, utvändig och invändigt, i varje liten vrå. Upprepa ett andetag till. Märk din kropp och hur den känns just nu. Bara notera och låt det vara som det är. Det är du just nu och det är helt ok, precis som det ska vara.

Ta hand om dig / J 💛🤍💛