De är ingenting

Allt bara öppnar sig. Alla möjligheter. Jag kan se det, känna det och förstå att vi egentligen bara är kärlek. Kärlek och ljus. Allt som försökt peka på motsatsen var en illusion, som påtvingats oss av yttre krafter. Jag vet idag att de krafterna har inget att komma med då de är helt beroende av att vi tror på deras lögn. När vi väl sett igenom den, och insett vår storhet, är de kraftlösa. De är ingenting.

Vi människor har en oändlig kraft och förmåga att skapa vad vi vill. Det är sanningen. Jag tillåter den verkligheten tar allt mer plats inom mig. Jag inser att jag inte behöver ha skuld för att jag låter mitt ljus lysa. Det är tvärtom mitt ansvar att ta hand om och vårda mitt ljus, som då också blir en hjälp för dig att se och inspireras att göra det samma.

Det finns bara en hake. Du måste vara redo och villig att ta steget. Jag kan inte tända någon annans ljus, hur mycket jag än vill, om inte tiden är mogen. Och jag vet ju vilken glädje det är att själv få upptäcka och njuta av gåvorna av det arbete jag lagt in. Det vill jag inte ta ifrån dig. De val vi har att göra måste komma inifrån och bära sig själva. Dessutom kan vi vila i att universum ser till att vi alla får det vi behöver för att växa. Våra utmaningar är en del i livets skola.

Åh, så fantastiskt det är att vara här på jorden just nu och upptäcka alla möjligheter som ligger och väntar! Jag bara vet att en fantastisk framtid redan är på plats när jag vågar se mitt eget ljus, min storhet och känna mitt värde, det vi alltid ägt och burit inom oss. / J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait