Nu är tid att bara andas lugnt

Stora steg framåt hela tiden. Är inne i en egen 21-dagarsmeditation där jag påminner mig om att meditera ofta, om än så bara i några sekunder när jag väntar på att tevattnet ska koka. Morgonmeditationen med min vitaminsuperdrink, som sätter igång energierna, ser jag alltid fram emot och att bara få sitta med mig själv och ett tänt ljus och lyssna in vad som vill komma fram. Det är alltid mycket spännande att se vad jag landar i.

Huvudfokus är förstås att ta mig tillbaka till mig själv och göra det till en ny vana, programmera om mig med andra ord, efter ett liv av sökande i det yttre. Jag blir än mer motiverad i takt med kaoset där ute i världen som tilltar. Jag kan förstå att vi kanske måste komma till en punkt när allt hopp tycks vara ute men att det är då allt arbete, med att hitta det inre lugnet, ger utdelning.

Det är egentligen självklart för mig att vi var och en besitter en ofattbar kraft som vi just nu inte kan förstå vidden av. Nu är vi det skede där vi bara ser ett steg i taget framför oss och att det kräver tålamod och stor tillit till att ljuset segrar. Allt som behövs är att tillräckligt många människor vaknar. Då finns det inget mörker i världen som kan besegra ljuset. Och vi är på god väg. Allt fler av oss börjar stanna upp och fråga sig vad som egentligen är meningen med vår tid här på jorden. Först måste vi bara ruskas om rejält en sista gång.

Så tro på dig, din kraft och ditt inre ljus och vila i stormens öga, för vi kommer igenom. Ingen storm varar för evigt. Nu är tid att bara andas lugnt.

Allt gott / Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait